YRITYSESITTELY

UTC Azores sijaitsee kahdella Azorien saarella, Sao Miguelin & Floresin saarella.

Toimintamme on keskittyny Sao Miguelin saarelle, jonne myӧs turismi on keskittynyt. Toimistomme sijaitsee Joao Paulo II:n lentokentӓllӓ, Ponta Delgadassa, tulohallissa. Lentokentӓn toimistostamme asiakkaat voivat ostaa lentokenttӓkuljetuksen, joka kulkee lentokentӓn ja Ponta Delgadan kaupungin hotellien vӓliӓ. Kuljetus operoi 30 minuuttia jokaisen lennon saapumisen jӓlkeen. Noutoaika sovitaan UTC:n henkilӧkunnan kanssa lipun oston yhteydessӓ. Lentokenttӓkuljetus maksaa 5€/hlӧ. Toimistomme on auki pӓivittӓin klo 07.00 illan viimeiseen lentoon asti. Kuljetuksemme on sekӓ yksittӓisille asiakkaille ettӓ ryhmille.

UTC Ponta Delgadan lentokentӓllӓ
UTC toimiston avajaiset Ponta Delgadan lentokentӓllӓ

UTC - palkittu laadukkaasta palvelusta

União de Transportes dos Carvalhos saavutti vuonna 2011 PME Excelência arvon.


Toimeksiantaja instituutin tuki pienten ja keskisuurten yritysten ja innovoinnin - IAPMEI erottaa huippuosaamista pk-yritysten johdon. Yksi kriteerit tähän tehtävään on saada korkein luokitus luokitus (AAA tai AA) pankeilta, antaa UTC uskottavuutta prime taloudellinen valtakunnallisesti.


Takaamme jatkuvuuden sitoutumista ja kykyä työskennellä palvelun tavoite, joka on pääoman jäävät tämän himoitun ryhmä liiketoiminnan eliittiä.

Matkat & paketit
Linja-autot
Palvelut
Uutiset
Valokuvia & videoita
Yritysesittely
Tavoitteet
Yhteystiedot
Partner login
Ehdot
Apu